Overspannen of dreigende overspannenheid mag je zien als een cadeau als je er bewust van bent dat het anders moet. Zoals het nu gaat kan het niet verder, dus tijd voor zelfreflectie en verdieping. Bij De Instap mag je er zeker van zijn dat wij weten wat je doormaakt... We willen je begeleiden om de draad weer op te pakken. We zijn geen klassieke coaches, maar bieden een alternatief om overspannenheid te voorkomen of na je dieptepunt de weg omhoog te vinden. 

OverspannenheidEerste afspraak

Je overspannenheid achter je laten en onder controle houden begint met het maken van een eerste afspraak... Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze aanpak. Je komt voelen of jij je goed voelt bij jouw coach. Aan het einde van het gesprek, of de week erna, beslis jij of je de begeleiding verder wilt zetten. We respecteren jouw keuze en gaan je op geen enkele wijze 'pushen' of proberen te overtuigen.

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze counselinggesprekken over overspannenheid.

☯ Bewustwording

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

De Instap
Steenweg op Antwerpen 71 bus 2
2300 Turnhout