Leren mediteren kan tijdens de meditatiebegeleiding bij de Instap te Turnhout. De sessies duren een uur waarbij we praktische uitleg geven over hoe je kunt mediteren, houding, ademhaling, handbewegingen, muziek, en plaats. De meditatiebegeleiding is te volgen door maximaal twee personen. We raden aan om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken. Door te mediteren krijg je rust in jezelf, krijg je nieuwe inzichten en kun je werken aan zelfheling.

Welke meditatie

We leren je verschillende meditatievormen aan die je kunt toepassen wanneer je deze nodig hebt. Van ontspanningsmeditatie tot en met heling...

Eerste afspraak

Leren mediteren onder begeleiding begint met het maken van een eerste afspraak... Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze aanpak. Je komt voelen of jij je goed voelt bij jouw coach.

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze meditatiebegeleiding.

☯ Bewustwording

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

De Instap
Steenweg op Antwerpen 71 bus 2
2300 Turnhout