MeditatiebegeleidingMeditatiebegeleiding geven we in de praktijk te Turnhout. De sessie duurt een uur waarbij we praktische uitleg geven over je verwachting, houding, ademhaling, handbewegingen, muziek, mudrahs, geleiding en plaats. De meditatiebegeleiding is te volgen door maximaal twee personen. We raden aan om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken. Door te mediteren krijg je rust in jezelf en krijg je nieuwe inzichten.

Eerste afspraak

Leren mediteren onder begeleiding begint met het maken van een eerste afspraak... Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze aanpak. Je komt voelen of jij je goed voelt bij jouw coach. Aan het einde van het gesprek, of de week erna, beslis jij of je de begeleiding verder wilt zetten. We respecteren jouw keuze en gaan je op geen enkele wijze 'pushen' of proberen te overtuigen.

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze meditatiebegeleiding.

☯ Persoonlijke groei

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

 

De Instap
Steenweg op Antwerpen 78 bus 65
2300 Turnhout