Leren mediteren kun je bij De Instap tijdens een privé meditatiesessie van twee uren voor maximaal twee personen. Eerst worden alle basisprincipes uitgelegd, zoals je gedachten, houding, ademhaling, omgaan met 'pijntjes' en de positie van je handen. Vanuit onze ervaring weten we dat iedereen kan leren mediteren. 

Ontspanningsmeditatie

We beginnen met de uitleg van de ontspanningsmeditatie en gaan deze toepassen. Je wordt tijdens de meditatie begeleid en om deze meditatie thuis te kunnen toepassen krijg je via WhatsApp een geluidsopname met een begeleidende stem toegestuurd. 

Ademhalingsmeditatie

De ademhalingsmeditatie is een meditatievorm die je overal kunt toepassen op elk moment van de dag. We leren je dit met en zonder geluid.

Vervolgles

Als je de een tijdje thuis hebt gemediteerd, dan kan het zijn dat je verder wilt gaan om je meditaties te verdiepen. Dit kan in meditatiesessies van één uur. Dit geldt ook voor groepsmeditaties van maximaal 4 deelnemers.

Belangrijk

Het is belangrijk dat jij voor elke meditatieles thuis hebt gedouched. Los van het hygiënische is er ook een energetische reden. De ruimte waar we mediteren wordt voor en na elke meditatieles energetisch gereinigd met de Pura-spray. Tijdens de meditatieles is het voor je eigen comfort aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Het meditatiekussen waarop je zit stellen we tijdens de les beschikbaar. Natuurlijk mag jij je eigen meditatiekussen meebrengen.

Wil je leren mediteren? Stuur ons dan een bericht via de 'contactknop'.

☯ Bewustwording

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

De Instap
Steenweg op Antwerpen 71 bus 2
2300 Turnhout