Ben je hoogsensitief? Leren omgaan met je hoogsensitiviteit is mogelijk bij De Instap. Je leert omgaan met de sferen en uitputtende prikkels waardoor jij je ongemakkelijk voelt. Je kunt jouw hoogsensitiviteit omarmen en er positief gebruik van maken in je dagelijks leven. Ervaringsdeskundigen geven je uitleg en leren jezelf af te schermen.

Omgaan met hoogsensitiviteitEerste afspraak

Je hoogsentiviteit aanvaarden en ermee leren omgaan begint met het maken van een eerste afspraak... Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze aanpak. Je komt voelen of jij je goed voelt bij jouw coach. Aan het einde van het gesprek, of de week erna, beslis jij of je de begeleiding verder wilt zetten. We respecteren jouw keuze en gaan je op geen enkele wijze 'pushen' of proberen te overtuigen.

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze hoogsensitiviteit coachingsgesprekken.

☯ Bewustwording

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

De Instap
Steenweg op Antwerpen 71 bus 2
2300 Turnhout