EFT betekent Emotional Freedom Techniques wat in het Nederlands Emotionele Bevrijdingstechnieken is. Bij De Instap leren we je met onze EFT coaching bevrijdende technieken aan op basis van een praktisch schema. Het is eenvoudig voor zowel kinderen als volwassen aan te leren. Door de EFT toe te passen kun je zelf veel fysieke en emotionele veranderingen mogelijk maken. Tijdens de EFT tik je op diverse acupunctuurpunten waarbij je affirmaties zegt. Ben je gevorderd, dan kun je EFT toepassen op afstand, zowel fysiek bij jezelf voor een ander of door visualisatie.

Tikken / tapping

Het tikken binnen EFT op de acupunctuurpunten wordt soms tapping genoemd in combinatie met inzichten uit Mindfulness, NLP en Neurowetenschappen.

Affirmatie

Tijdens een tikronde wordt een 'angst' of 'kwaal' benoemd, dit noemen we de affirmatie. De affirmatiezin kan worden uitgebreid met de oplossing. Het tikken bestaat uit een vast patroon en na het afleggen van een tikronde voel je verandering ontstaan. 

EFT leren

EFT leren kun je binnen een uur. In dit uur ga we tikken en je de EFT affirmatie leren en achteraf mag je voor aanvullende affirmaties je EFT coach altijd een mail sturen. 

De resultaten die worden bereikt met EFT (Emotional Freedom Techniques) zijn verbluffend aangezien het eenvoudig is toe te passen.

 

☯ Bewustwording

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

 

De Instap
Steenweg op Antwerpen 78 bus 65
2300 Turnhout