Je burn-out of dreigende burn-out mag je zien als een cadeau als je beseft dat het anders moet. Zoals het was kan het niet meer, dus tijd voor zelfreflectie en verdieping. Bij De Instap mag je er zeker van zijn dat wij weten wat je doormaakt... We willen je begeleiden om de draad weer op te pakken. We zijn geen klassieke burn-out coaches, maar bieden een alternatief om een burn-out te voorkomen of na je dieptepunt de weg omhoog terug te vinden. Wij spreken liever over alternatieve burn-out coaching.

burn out coachingEerste stap

Je burn-out achter je laten begint met het maken van een eerste afspraak... Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze aanpak. Je komt voelen of jij je goed voelt bij jouw coach. Aan het einde van het gesprek, of de week erna, beslis jij of je de begeleiding verder wilt zetten. We respecteren jouw keuze en gaan je op geen enkele wijze 'pushen' of proberen te overtuigen.

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze counselinggesprekken over burn-out.

☯ Persoonlijke groei

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

 

De Instap
Steenweg op Antwerpen 78 bus 65
2300 Turnhout