Alternatieve relatietherapie werkt alleen als beide partners in de spiegel durven kijken. In een relatie zit je met z'n tweeën en beide partners dragen bij aan het geluk in de relatie. Binnen de alternatieve relatietherapie leer je veel over jezelf en je partner in relatie tot elkaar. De basis van de alternatieve relatietherapie is een gezamenlijk en individueel groeiplan. De vorderingen worden besproken tijdens individuele en gezamenlijke counselinggesprekken. Eventuele vervolgstappen bestaan uit het bezoeken van gespecialiseerde therapeuten op het gebied van traumaverwerking en persoonlijke groei.

Sterker door alternatieve relatietherapie

Alternatieve relatietherapieDoor samen een 'relatiecrisis' te doorvoelen en doorleven kunnen jullie bouwen aan een nieuwe toekomst waar jullie beiden sterker uitkomen.

Eerste kennismaking alternatieve relatietherapie

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie samen bepalen of onze alternatieve relatietherapie kan werken. Je mag er op rekenen dat we niet oordelen of veroordelen en geen partij kiezen.

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Dit zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze alternatieve relatietherapie counselinggesprekken.

☯ Persoonlijke groei

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

 

De Instap
Steenweg op Antwerpen 78 bus 65
2300 Turnhout