Mindfulness is bewust leven in het 'Hier en Nu' waar we bij De Instap een eigen visie op hebben. We spreken liever over alternatieve Mindfulness, omdat we een aantal praktische elementen hebben toegevoegd. Zo ontlenen we enkele basis principes uit de Buteyko (ademhaling), Hinduisme (Mudra's) en Tantra (vrijen) waarbij we vooral kleinschalig te werk gaan. Onze alternatieve Mindfulness coaching is er op gericht dat jij leert om het aangeleerde toe te passen in het dagelijks leven. We hebben het over een maatwerk Mindfulness cursus voor iedereen die diepgang zoekt in zijn of haar leven.

Meditatie

Alternatieve mindfulnessWij gebruiken liever de term Mindfulness coaching, dan Mindfulness cursus. Tijdens de alternatieve Mindfulness counselingsessies wordt veel gemediteerd. We leren je mediteren in alle facetten van het dagelijks leven.

Dagelijks leven

De alternatieve Mindfulness kun je o.a. toepassen tijdens je werk, eten, autorijden en zelfs tijdens het vrijen. Dit laatste wordt theoretisch uitgelegd aan de hand van het boek Maithuna.

Blokkades

In de praktijk hebben we ondervonden dat veel Mindfulness cursisten worden geplaagd door blokkades. Zodra we dit constateren zullen we je informeren over mogelijkheden om dit op te lossen.

Tijdsduur

De cursus of coaching is het begin op wekelijkse basis om vervolgens over te gaan in een maandelijkse, twee maandelijkse of drie maandelijkse sessie.

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze alternatieve Mindfulness counselingsessie.

☯ Persoonlijke groei

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

 

De Instap
Steenweg op Antwerpen 78 bus 65
2300 Turnhout