Mindfulness is bewust leven in het 'Hier en Nu', waar we bij De Instap een eigen visie op hebben. We spreken liever over alternatieve Mindfulness. Onze begeleiding wordt regelmatig alternatieve Mindfulness coaching genoemd. Onze aanpak kun je zien als in een individuele Mindfulness cursus met praktische handvaten voor het dagelijks leven. 

Meditatie en EFT

Tijdens de alternatieve Mindfulness sessies leer je o.a. mediteren en EFT (emotional freedom technique).

Dagelijks leven

De alternatieve Mindfulness kun je toepassen tijdens je werk, eten, autorijden en zelfs tijdens het vrijen. Dit laatste wordt theoretisch uitgelegd aan de hand van het boek Maithuna.

Blokkades en angsten

Ieder mens heeft (on)bewuste blokkades en angsten die een Mindfull leven in de weg kunnen staan. We leren je hiermee omgaan of ze op te lossen.

Tijdsduur

De begeleiding is het begin op wekelijkse basis om vervolgens over te gaan in een maandelijkse, twee maandelijkse of drie maandelijkse sessie.

Zoekwoorden

Deze pagina wordt gevonden op zoektermen als: Mindfulness Turnhout, Mindfulness training Turnhout, Mindfulness training en Mindfulness cursus Antwerpen

Afspraak maken

Afspraken worden gemaakt via de knop 'Afspraak Maken'. Je laat jouw contactgegevens achter waarna wij je bellen om een afspraak in te plannen. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij niet gestoord worden door de telefoon tijdens onze alternatieve Mindfulness coaching.

☯ Bewustwording

☯ In je kracht komen

☯ Je levenspad vinden

De Instap
Steenweg op Antwerpen 71 bus 2
2300 Turnhout